Om os

Hos Fog Agroteknik sætter vi den gode service i højsædet. Uanset om du er landmand, entreprenør eller byggekonsulent, kan du få gode råd og vejledning hos vores eksperter, når du skal i gang med at bygge eller renovere svinestald.

Historien om Fog Agroteknik

Elof Fog, som senere skulle blive grundlæggeren af Fog Agroteknik, samarbejdede i 1970’erne med landmanden Asbjørn Pedersen, om at finde en måde at udsluse gyllen fra stalden.

Resultatet af anstrengelserne så dagens lys i 1979, da det originale Træk og Slip system blev introduceret, og siden har det været det bærende produkt i Fog Agroteknik. Gennem årene er der sket en løbende udvikling af Træk og Slip systemet. Blandt andet som følge af de ændringer, der er sket inden for staldindretning.

I begyndelsen af 1980’erne begyndte Fog Agroteknik at eksportere Træk og Slip systemet. Det startede i det små, men idag hentes den største del af omsætningen på eksportmarkederne. Fog Agroteknik har opbygget et stort forhandlernet og eksporterer til mere end 35 lande.

I det nye årtusinde blev ejerkredsen derfor også udvidet med Asbjørn Pedersen, der var med til at udvikle Træk og Slip systemet og Peter Bredgaard, der har været ansat i firmaet siden 1985.

Fog Agroteknik har hovedkontor i Hørning. Desuden er der lager og kontor i Lintrup i Sønderjylland – i øvrigt tæt på den gård, hvor Træk og Slip systemet i sin tid blev udviklet. I dag har Fog Agroteknik også et datterselskab i Kina.